STOPKRACHT

Stopkracht beurs standEen beursstand moet opboksen tegen zijn omgeving. De goede ontwerper bouwt ‘stopkracht’ in zijn ontwerpen. Net als bij advertenties in een krant, commercials op tv, staan om de stands ook andere stands. Dus een groot gevecht om aandacht. De stands van WITDESIGN kenmerken zich door een grote stopkracht. Met weinig middelen waardoor juist een helder en geconcentreerd beeld ontstaat, zijn de ontwerpers in staat om opvallende, aandacht trekkende standvormgeving te realiseren. Door een WITDESIGN klant ook wel eens genoemd ‘met de borst vooruit’ stands. Bedoeld werd dat een standbemanning bijna natuurlijk zelfvertrouwen uitstraalde doordat de stand naadloos aansloot bij de bedrijfsfilosofie en –cultuur. Je zou dat ook ‘authentieke stopkracht’ kunnen noemen.

Om stopkracht te kunnen realiseren is een goede kennis nodig van hoe mensen kijken. Dit kun je bereiken door te verrassen. Onverwachte beelden, bijzondere ruimtes , veranderende ambiance, goed kleurgebruik, bijzondere verlichting, kan allemaal bijdragen om dit te realiseren.

Bekijkt u op deze site de vele voorbeelden van stands met stopkracht. Graag komen wij met u in gesprek via contact of bel +31 (0)76 303 28 20 om een vrijblijvende afspraak te maken.

Bekijk ons portfolio

Home » STOPKRACHT