STANDONTWERP

Standontwerp TomTom IFA 2012Standontwerp is het specialisme van de WITDESIGN ontwerpers. Met een zeer ruime ervaring in het ontwerpen van beursstands is WITDESIGN een van de toonaangevende gespecialiseerde stand ontwerpbureaus. Met het programma van wensen en eisen van de opdrachtgever zijn de ontwerpers in staat een standontwerp op maat te ontwikkelen. Een ontwerp dat er toe doet en dat onderscheidend is.  Stands die het karakter van het opdrachtgevende bedrijf of organisatie op een authentieke wijze op de beurs gestalte geven.

Een presentatie met een goed standontwerp dat op de beursvloer zorgt voor stopkracht, ook wel stopping power genoemd, waardoor bezoekers van de beurs geïnteresseerd zullen raken in de mogelijkheden van het beursdeelnemende bedrijf. Het standontwerp moet de bezoeker aanspreken. Het is een groot verschil of het gaat om moeders met kleine kinderen die een stand bezoeken op een familiebeurs. Of vaders met grote zonen die een motorbeurs of de AutoRAI bezoeken. Het standontwerp moet op de specifieke doelgroep zijn afgestemd. Een ander voorbeeld is een business to business beurs die weer geheel andere eisen stelt aan het ontwerp.

WITDESIGN zal u graag ondersteunen om het best haalbare standontwerp te realiseren. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen.

Bekijk ons portfolio

Home » STANDONTWERP