LIVE COMMUNICATION

tomtom-launch-event-overdag-2013-123

Live communicatie is het nieuwe woord voor standbouw. Het is gebaseerd op een van de absoluut meest kenmerkende aspecten van standbouw ten opzichte van andere communicatie middelen. Alleen beursstands kennen de directe interactie tussen aanbieder en prospect. Dus tweeweg verkeer, vraag en direct antwoord: live communication pur sang. Bijna alle andere communicatiemiddelen zijn gebaseerd op 1 richtingverkeer. Het is dus maar afwachten of de boodschap overkomt. Veel ‘live communication’  specialisten geloven daarom ook in een bloeiende toekomst voor beurzen zolang er een goede aansluiting gevonden wordt met de hedendaagse digitale mogelijkheden.

Live communication moet dus niet op zichzelf staan. Juist de combinatie live communication met andere communicatievormen zoals audiovisuele middelen, grafische beelden, acties en give aways maken de communicatie interessant en aantrekkelijk voor bezoekers.

Live communicatie kan op verschillende soorten locaties en evenementen plaatsvinden zoals huishoudbeurzen, showrooms, events en een informatiecentrum. Maar zelfs in winkelcentra, shops en speciaalzaken vindt live communication plaats.

WITDESIGN kan als specialist in ruimtelijke vormgeving u voor al deze toepassingen van dienst zijn. Neem direct per mail contact op of bel 076 303 28 20.

Bekijk ons portfolio

Home » LIVE COMMUNICATION