Ruimtelijk concept

Bij het creëren van een beursstand of ander soort balie is het gebruikelijk om vanuit een ruimtelijk concept, een soort ontwerp, te werken. Dit ruimtelijk concept bestaat vaak uit een heel plan waarbij de omgeving en het te bouwen of plaatsen object centraal staat. Wit Design maakt, voordat zij beginnen aan hun ontwerpen, altijd een goed ruimtelijk concept. Hierin worden allerlei punten in meegenomen. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Hieronder leest u meer over onze werkwijze en hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw stand of winkelinrichting.

Ruimtelijk concept uitwerken

Naast het plannen en bedenken van diverse ruimtelijke concepten en ontwerpen is Wit Design ook de ideale partner om over uw plannen te sparren en ook om het uiteindelijke concept volledig uit te werken. Of u nu op zoek bent naar een ruimtelijk concept voor een balie waarmee u op een beurs staat of als u op zoek bent naar een pop up store die langer mag blijven staan: Wit Design staat graag aan u zijde en denkt mee over het ruimtelijk concept. Met al vele jaren aan ervaring weet u zeker dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Vertaling naar de werkelijkheid

Bij Wit Design ontmoet u een team van gedreven professionals die niets liever doen dan een ruimtelijk concept zo ontwerpen dat het vrijwel een op een tot werkelijkheid gerealiseerd kan worden. Belangrijk punt is daarbij dat een concept ook uitvoerbaar moet zijn en binnen de door u gestelde kaders blijft. Wij luisteren aandacht naar uw wensen en zetten deze om in heldere ruimtelijke concepten waarin u in een oogopslag ziet hoe wij te werk gaan en wat u zoal van onze werkzaamheden kunt verwachten. Het concept zal zo realistisch mogelijk worden uitgewerkt zodat u op basis van dit ruimtelijke concept een keuze kunt maken om het concept ook te laten realiseren.

Geen concept is Wit Design te gek

Dankzij onze creatieve mensen in huis, hebben wij genoeg ervaring en deskundigheid om een ruimtelijk concept tot een uniek ontwerp te realiseren. Wij vinden het contact onderling met u erg belangrijk. Wij zorgen dan ook altijd dat u op de hoogte blijft van de voortgang van uw project. Heeft u interesse om samen met Wit Design te werken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag en denken met u mee. Een goed project, zeker in het geval van een beurs of stand, valt of staat met een ruimtelijk concept. Gaat u voor zekerheid? Kies dan voor Wit Design. Zo is het mogelijk om vrijblijvend langs te komen voor een informatief gesprek. Wilt u alvast een beeld van wat onze werkzaamheden zoal zijn? Bekijk ons online portfolio en neem contact op.
Home » Interior » Ruimtelijk concept