Interieurarchitect kantoor

Hulp nodig van een kantoor interieurarchitect?

De tijd dat kantoren saaie grauwe ruimtes zijn met hier en daar een verwaarloosde plant hebben we gelukkig achter ons gelaten. Inmiddels kan een kantoor strak en modern worden ingericht dankzij de ingeschakelde hulp van een interieurarchitect die het kantoor onder handen neemt. Ook bij Wit Design hebben wij de nodige ervaring met het ontwerpen of restylen van nieuwe en oude kantoorruimtes. Met onze expertise kunnen we van uw bedrijfslocatie weer een dynamische en vooral sfeervolle werkplek maken waar u en uw collega’s of werknemers met een fijn gevoel aan het werk gaan.

Een interieurarchitect voor kantoor inschakelen

Maar wanneer is het tijd om een interieurarchitect in te schakelen? Een goede vraag. Allereerst is het goed om met een aantal punten rekening te houden. Zo is de verlichting een van de belangrijkste onderdelen. Na verloop van tijd is de invulling van een kantoorruimte vaak meerdere malen gewisseld. Bureaus zijn verplaatst en kasten verschoven. Hierdoor kan het ook dat de lichtinval verminderd is. Hebben uw werknemers nog voldoende licht om in te werken? En: komt er ook voldoende daglicht binnen? Daarnaast is het noodzakelijk om de ventilatie van uw kantoorruimte in orde te hebben. Een goede ventilatie draagt namelijk bij aan een betere werkomgeving. Tot slot kunnen wanden, vloerbedekking en meubels slijten door het dagelijkse gebruik. Ook dit kan allemaal door een kantoor interieurarchitect in de nieuwe inrichting van uw kantoor mee worden genomen.

Showroom Sterrewaard

De Rijswaard Showroom

Landrover Beesd

 Een moderne en frisse werkplek

Het doel van een goed ingerichte kantoorruimte door een interieurarchitect is dat verschillende onderdelen samenkomen. De invulling van de kantoorruimte kan vaak met behulp van een make-over veranderd worden door een kantoor interieurarchitect. En dan in de positieve zin van het woord. Het is uiteindelijk dat zowel werkgevers en werknemers zich thuis voelen in hun kantoorruimte zodat zij optimaal presteren en de werkmentaliteit een flinke boost krijgt. Ook als u besluit om de algehele bedrijfsuiting van merk tot logo aan te passen, kan een interieurarchitect voor uw kantoor dit meenemen in zijn ontwerp. Denk dan aan verwerken van uw logo’s of slogan in het interieur, bekleding en kleurstellingen.

 Wit Design: een juiste keuze

Is uw kantoor toe aan een nieuwe invulling of bent u uitgekeken op uw huidige interieur? Schakel dan de professionele hulp in van Wit Design. Aan de hand van een overzichtelijk plan wordt uw kantoor onder de loep genomen en een plan opgesteld. Wilt u alvast inspiratie opdoen of meer informatie? Neem dan contact met ons op. Bekijk ook alvast ons portfolio en zie wat de mogelijkheden zijn. Ons team staat u graag te woord en denkt met u mee.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op, we bekijken graag met u de mogelijkheden.

Home » Interior » Interieurarchtitect kantoor