Interior

Karakteristiek interieur

Voor het interieur van uw winkel of stand is het belangrijk dat uw klant zich comfortabel voelt. Het interieur is vaak een manier om klanten te enthousiasmeren en ze alvast een voorproefje van de kwaliteit of het ontwerp van een product te geven. Want zeg nu zelf: een karakteristieke showroom oogt natuurlijk wat professioneler en aantrekkelijker dan een loods of winkelruimte die niet of nauwelijks gepersonaliseerd is. Gelukkig heeft Wit Design ook op dit gebied een flinke dosis ervaring en deskundigheid en hebben we inmiddels een uitgebreid portfolio. Lees hier meer over het restylen of inrichten van het interieur van uw showroom of winkel.

 Waar op te letten bij uw interieur

Een showroom zou je een permanent stand kunnen noemen. En ligt derhalve erg dicht bij de specialisatie van WITDESIGN. Een brede en jarenlange samenwerking in de autobranche, voor verlichtingsindustrieën, meubelshowrooms en presentatieruimtes voor computer en software bedrijven bewijzen de kracht van deze specialisatie.

Showroom Sterrewaard

De Rijswaard Showroom

Landrover Beesd

 Creëer een functionele ruimte

Bij Wit Design begrijpen wij dat het inrichten van uw showroom waarschijnlijk geen prioriteit voor u als drukke ondernemer. Toch kan het een onderdeel van uw bedrijf of winkel zijn dat aandacht vergt. Maar waarom zou u zich hier zelf druk om maken als u het ook kunt laten doen? Bij ons is de (her)inrichting van uw interieur een taak die u in goede handen achterlaat. Wit Design is een bedrijf dat samenwerkt met andere professionals voor de uitvoering en inrichting van ons ontwerp. Door deze samenwerking zijn al de nodige succesvolle werkzaamheden verricht voor interieurs van verlichtingsindustrieën, presentatieruimtes en meubelshows. Ook op het gebied van autoshowrooms of ICT-bedrijven die hun hardware of software willen tonen hebben wij inmiddels een brede ervaring.

Laat u informeren 

Twijfelt u nog of u uw interieur of showroom aan wil pakken of weet u niet goed waar u moet beginnen? Neem dan contact op met Wit Design via onze contactpagina. Wij staan u graag bij met kundig advies en kunnen, als u wenst, meteen aan de slag met een ontwerp en ook de inrichting van uw interieur. Wij werken met constante en vaste prijzen en zorgen dat u ten alle tijden op de hoogte bent van een betrouwbare prijsopgaaf. Ook als u uw merk of producten voor een buitenlandse markt wil presenteren bent u bij ons aan het goede adres. Zo werken wij niet alleen voor de Nederlandse markt maar hebben we ervaring met interieurs en standbouw in Duitsland, Denemarken, Spanje en Frankrijk.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op, we bekijken graag met u de mogelijkheden.

Home » Interior