Standconcept

Een geschikt standconcept

U wil opvallen op een event of beurs. Maar u beschikt (nog) niet over een geschikte stand. Wat te doen? Het is natuurlijk belangrijk om zo goed mogelijk op te vallen tussen de concurrentie of voor mogelijke klanten. Een goed standconcept is daarbij onmisbaar. Maar waar te beginnen? Bij Wit Design vindt u gegarandeerd een flitsend en aansprekend standconcept, samengesteld door onze specialisten. Wij staan graag voor u klaar om uw bedrijf in het middelpunt van de belangstelling te zetten tijdens een event, beurs of tentoonstelling. Lees hieronder hoe een gepast standconcept voor u en uw bedrijf tot stand komt.

 Een standconcept dat prikkelt en uitnodigt

Daarom is het belangrijk dat het ontwerp van uw standconcept in goede handen is. Het doel van een goede stand is dat hij prikkelt en overtuigend werkt. Tegelijkertijd moet een stand duidelijk zijn maar ook de bezoeker en of potentiele klant uitnodigen. Hoe dat gaat? Tegenwoordig worden daar de modernste technieken voor gebruikt. Niet langer zijn een paar banners en wat flyers voldoende. Nee: de bezoeker wil ook duidelijk en helder in beeld hebben wat het product of de dienst is. Dit kan Wit Design realiseren door middel van interactieve schermen, licht en geluid. We zorgen ervoor dat uw stand echter geen bonte kermis wordt, maar een aantrekkelijke plek waar uw bedrijf op een zo goed mogelijk manier gepresenteerd kan worden.

Showroom Sterrewaard

De Rijswaard Showroom

Landrover Beesd

 Hoe gaan we te werk?

U heeft vast een idee hoe u uw bedrijf naar de buitenwereld wil presenteren maar mogelijk heeft u nog geen idee hoe u dit idee concreet maakt in een standconcept. Dan kunt u terecht bij Wit Design. Onze professionals staan voor u klaar en werken aan de hand van uw ideeën een standconcept uit. Ook is het mogelijk om uw standconcept volledig door ons te laten uitvoeren. Dat begint bij het maken van een ontwerp en uiteindelijk de uitvoering. Gaandeweg in het proces houden wij u, als u dat wenst, op de hoogte van het project en voorzien wij u van de nodige informatie. Omdat wij werken met vaste prijzen zullen de uiteindelijke kosten dan ook niet hoger of lager uitvallen en weet u waar u aan toe bent.

 Een vast concept

Wit Design werkt via vaste prijsafspraken die we altijd zo helder en duidelijk mogelijk met u communiceren. Al vanaf de eerste stappen naar uw beursconcept wordt u tijdig geïnformeerd door ons. Daar hoort ook een passende offerte bij zodat u altijd op de hoogte bent van de kosten. Gaat u akkoord dan wordt u, indien wenselijk, het hele project lang op de hoogte gehouden van de voortgang. Wit Design staat garant voor een gehele voorbereiding en begeleiding van het concept tot en met de oplevering.

 Laat u inspireren en informeren

Als u nog geen idee heeft hoe u uw standconcept voor u ziet, is het een goed idee om eens rond te kijken op een beurs of event. Maar er is ook een andere manier om inspiratie op te doen. Bijvoorbeeld door eens rond te kijken in ons portfolio. Wij vertellen u graag over onze werkwijze en hoe wij uw mening kunnen verwerken in het standconcept. Neem daarom voor meer informatie vandaag nog contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op, we bekijken graag met u de mogelijkheden.

Home » Exhibition » Standconcept