STANDBOUW

Standbouw RecaroNaast de afdeling ontwerp beschikt WITDESIGN ook over een afdeling realisatie. Project management en project support zijn belangrijke aspecten om perfecte standbouw te realiseren. Een goede coördinatie en  realisatie in samenwerking met de uitvoerenden die de  standbouw realiseren is een voorwaarde om tot een goede en effectieve beursdeelname te komen.

Het doel van alle WITDESIGNERS is om een project zonder zorgen voor de opdrachtgever uit te voeren. Alles energie is erop gericht om standbouw niet alleen tijdig maar ook goed uitgevoerd op te leveren.  WITDESIGN kent een langdurige samenwerking met meerdere standbouwers, grotere en kleinere, zodat altijd de optimale keuze, zowel qua uitvoering als kosten, gemaakt kan worden om uw stand te realiseren.

Standbouw is in de praktijk een grote logistieke verantwoordelijkheid. Meer dan bij welk ander bouwproject staat de oplevertermijn van de stand vast. Tot op het uur nauwkeurig moet een standbouw project opgeleverd worden. Een goede voorbereiding is bij standbouw dan ook van levensbelang. Juist daarom neemt WITDESIGN alle verantwoordelijkheid over en levert uw stand turnkey op.

Wenst u ook zorgeloze tijd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ons portfolio

Interesse?

Neem gerust contact met ons op, we bekijken graag met u de mogelijkheden.

Home » Exhibition » STANDBOUW