Stand ontwerp

Professioneel stand ontwerp

Het is belangrijk dat uw stand opvalt. Of u nu op een event of beurs bent: het is altijd goed als uw stand ontwerp in het oog springt als bezoekers en potentiële klanten passeren. Maar hoe krijgt u dit voor elkaar? Tegenwoordig is een stand al lang niet meer een eenvoudig kraampje, maar kan de stand zelfs volledig gemeubileerd en voorzien worden van tv-schermen. Bij Wit Design weten we als geen ander hoe belangrijk het is om uw bedrijf en u als ondernemer te laten schitteren op beurzen of events. Daarom informeren wij u graag over de mogelijkheden en hoe u ons het beste kunt inschakelen voor uw stand ontwerp. Lees snel verder.

 Een sterk stand ontwerp gooit hoge ogen

Imponeren en opvallen, maar ook het demonstreren van uw producten, werkzaamheden en bedrijf zijn belangrijke onderdelen tijdens een beurs. Met een goed ontworpen stand is dat dan ook een fluitje van een cent. Inmiddels leven we in een tijd waarin ontzettend veel mogelijk is. Wit Design weet dit als geen ander. Onze professionals zijn bedreven in zowel de inrichting als de uitvoering van het ontwerp. Zo kunt u denken aan sfeervolle verlichtingen, passend meubilair in de kleuren van uw bedrijf of interactieve ledschermen waarop de bezoeker uw producten kan zien.

 De mogelijkheden van maatwerk

Een goed stand ontwerp onderscheidt zich doordat het opvalt, maar tegelijkertijd ook rust uitstraalt. Een stand moet de bezoeker uiteindelijk overhalen om een potentiële koper te worden. Hoe dat kan? Het is belangrijk dat eigenlijk alle zintuigen geprikkeld worden. Een beursbezoeker moet aan het stand ontwerp direct kunnen zien wat het product is en waar het bedrijf voor staat. Zo kunt u uw stand helemaal naar wens laten ontwerpen. Van luxe lounge sets tot vlotte krukjes, wanden en verlichting: Wit Design weet precies waar een goede stand aan moet voldoen. Wij proberen het ontwerp zo goed mogelijk in te passen zodat uw wensen of behoeftes aanwezig blijven in het ontwerp en de uitwerking.

 Heldere en duidelijke communicatie

Bij ons staat u centraal, maar nemen we zelf ook een centrale positie in als het gaat om het realiseren en ontwerpen van uw stand. Dit komt doordat we nauw samenwerken met u als opdrachtgever en de uitvoerenden die uw stand realiseren. Zo houden we u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en staat u in direct contact met de ontwerpers. Ook voorzien wij u van een bijpassende offerte die al in de vroege fase van het project een betrouwbare prijsopgaaf biedt. Het contact met u staat daarbij dus voorop. Wilt u echter zelf contact opnemen met ons? Dat kan zeker: bezoek onze contactpagina.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op, we bekijken graag met u de mogelijkheden.

Home » Exhibition » Stand ontwerp