Stand design

Een flitsend stand design

Het op een beurs of tentoonstelling aanwezig zijn als bedrijf is vaak een logistieke en intensieve onderneming. Het is dan ook logisch dat u het stand design of ontwerp niet als prioriteit heeft. Gelukkig is er daarom Wit Design. Wij bieden u op basis van modern stand design een flitsende beursstand waarmee uw bedrijf of product gegarandeerd opvallen. In onderstaande tekst lees u meer over hoe Wit Design meer voor u kan betekenen op het gebied van stand design van ontwerp tot uitvoering.

 Het belang van goed stand design

Zien en gezien worden zijn vaak belangrijk wanneer u een beurs bezoekt. Daarbij is het belangrijk dat u, ondanks de vaak minimale ruimte die een stand inneemt, u in één opslag kunt laten zien wat uw bedrijf te bieden heeft. Door het stand design over te laten aan professionals creëert u een volwassen en in het oog springende stand die interesse wekt. Niet alleen het centraal stellen van het product, maar ook eventuele verlichting of toevoegingen zoals schermen, stoelen of een bank zijn daarbij mogelijk. Goed stand design onderscheidt zich door in te spelen op moderne vormen in de bekleding en de nieuwste communicatiemiddelen. Maak van uw stand dankzij ingenieus stand design echte eye candy op de beurs of tentoonstelling.

 Stand design: de formaten

Zoals gezegd biedt een beurs vaak compacte ruimte om uw producten of diensten te etaleren. Het is daarom belangrijk dat hiermee rekening wordt gehouden in het totale stand design. Wit Design heeft hier gelukkig de juiste mensen voor in dienst. Als geen ander weten wij om te gaan met de beperkte ruimte. Ons stand design is dan ook elegant, maar gelijk simpel en doeltreffend van opzet zonder dat het in de knel komt met de ruimte. Hierbij is het belangrijk om de juiste maat en het formaat te weten. Onze professionals weten perfect hoe ze het design moeten inpassen.

 Een heldere werkwijze

Wit Design werkt niet alleen. Door onze expertise werken we inmiddels samen met een groot aantal bedrijven die onze ontwerpen uitvoeren. Een heldere communicatie is daarbij belangrijk. U als klant praat dan ook altijd direct met onze ontwerpers, zodat wijzigingen of wensen direct doorgevoerd kunnen worden. Na een eerste briefing kunnen onze professionele ontwerpers op het gebied van stand design meestal meteen aan de slag. Wij zorgen daarbij voor transparantie in zowel de communicatie als onze werkwijze, zodat u als klant altijd van ons op de hoogte bent. Ook op het gebied van de kosten blijven wij u informeren.

 Onze ontwerpers helpen u graag verder

Spreekt het bovenstaande u aan? En bent u op zoek naar een professional om uw stand design door uit te laten voeren? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan altijd klaar voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden verkennen. Wit Design staat garant voor tientallen jaren ervaring met stands in de beurswereld, bij events en tentoonstellingen.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op, we bekijken graag met u de mogelijkheden.

Home » Exhibition » Stand design