Beursmeubilair

Passend beursmeubilair

Als ondernemer of verantwoordelijke voor de vertegenwoordiging van uw bedrijf op een beurs of event is het niet het eerste waar u mogelijk aan denkt: beursmeubilair. Toch is dit een belangrijk onderdeel om uw stand van de juiste uitstraling te voorzien en vooral te laten opvallen tussen de concurrentie. Want gezien worden door de potentiële klant of koper en deze voorzien van informatie over uw bedrijf, dienst of product is natuurlijk de insteek en bedoeling van uw aanwezigheid op de beurs. Beursmeubilair is er dan ook in allerlei vormen, soorten en maten die ook nog eens met een persoonlijke touch kunnen worden voorzien. Benieuwd hoe Wit Design u kan helpen bij het kiezen, samenstellen en vervaardigen van passend beursmeubilair op maat? Lees dan snel verder. Wij denken graag met u mee.

 Opvallend beursmeubilair

Goed beursmeubilair valt dus op maar moet bovendien gebruiksvriendelijk zijn en makkelijk te hanteren. Niet alleen voor de bezoekers van uw stand of moet het meubilair aantrekkelijk zijn, ook u en uw collega’s moeten (vaak meerdere) dagen met het meubilair omgaan. Een goede en bovendien praktische kwaliteit zijn dan onmisbaar. Beursmeubilair bestaat dan ook al tijdens niet meer uit wat simpele klapstoeltjes en klaptafels. Inmiddels kunt u uw stand zo gerieflijk inrichten als u zelf wil. Daarbij kunt u denken aan publiekstrekkers zoals tv-schermen of loungehoeken.

Showroom Sterrewaard

De Rijswaard Showroom

Landrover Beesd

 De inrichting

Die inrichting kunt u dus voorzien van beursmeubilair dat geheel volgens uw eigen smaak is gekozen. En daar kunnen we best ver in gaan. Niet alleen beeldschermen maar ook verlichting kunnen bijvoorbeeld de kleuren van uw bedrijf dragen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de stand te voorzien van luxe(re) stoelen, een loungebank of een bar te plaatsen. Wilt u liever uw product centraal stellen en de bezoeker van uw stand hierbij betrekken? Ook dat is mogelijk. In dat geval maken we het beursmeubilair zo passend dat uw product optimaal in het zicht staat. Dankzij onze expertise is daarin geen klus ons te gek en denken we graag met u mee naar de invulling en het totaalplaatje.

 Wit Design: een juiste keuze

Het kan best verwarrend zijn waar u nu precies uit moet kiezen of op moet letten. Laat in dat geval de inrichting en plaatsing van uw beursmeubilair aan Wit Design over. Wij hebben een ruime ervaring met het inrichten van stands op beurzen, events en exposities of tentoonstellingen. Wij denken graag met u mee over de juiste invulling, kleuren en uiteraard het geschikte beursmeubilair. Gedurende het hele project houden wij u en uw bedrijf op de hoogte over de voortgang en staan wij klaar om eventuele aanpassingen of opmerkingen door te voeren. Wilt u alvast een voorproefje? Bekijk dan ons portfolio en laat u inspireren. Bij interesse kunt u vandaag nog contact met ons opnemen via onze website.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op, we bekijken graag met u de mogelijkheden.

Home » Exhibition » Beursmeubilair