Beursconcept

Op maat gemaakt beursconcept

Als u met uw bedrijf op een beurs bent vertegenwoordigd is het belangrijk dat zowel het bedrijf als uw diensten herkenbaar en toegankelijk zijn. U wilt immers dat potentiele klanten of andere geïnteresseerden u en uw bedrijf zo gemakkelijk en snel mogelijk vinden. Met name bij een vakbeurs kan het een hele toer zijn om uw bedrijf op te laten vallen tussen de andere beursgangers. Wit Design kan u daarbij helpen met een uniek beursconcept, waardoor u gegarandeerd opvalt bij de bezoekers, andere bedrijven en klanten. Benieuwd wat dit inhoudt en hoe we te werk gaan? Lees dan snel verder.

 Een uniek beursconcept creëren

Een beursconcept is een ruim begrip. Doorgaans moet u dan ook niet alleen aan een balie of tafel met wat statafels denken. Nee, een beursconcept gaat verder en betrekt de omgeving erbij. Afhankelijk van de wensen van de klant wordt vaak het gehele uiterlijk aangepakt. In dat geval kunt u denken aan (sfeer)verlichting, een plek waar uw klanten ontspannen kunnen zitten om naar uw verhaal te luisteren of verschillende interactieve panelen en beeldschermen waar bijvoorbeeld promotiefilmpjes van uw product worden vertoond. Anno nu zijn er legio mogelijkheden om het publiek (inter)actief bij uw merk, product of bedrijf te betrekken.

Showroom Sterrewaard

De Rijswaard Showroom

Landrover Beesd

Waar moet een beursconcept aan voldoen?

Naast uw product, bedrijf of dienst kunt u natuurlijk ook een beursconcept aanvragen voor een andere inrichting. Zo kunnen wij ook showrooms, kantoren of etalages voorzien van een aantrekkelijk design en uitvoering. Want dat is waar het om draait: het concept moet uiteindelijk de voorbijganger inspireren, informeren en overhalen om bij u langs te komen. Dit kan met beeld, geluid en kleur.

 Een vast concept

Wit Design werkt via vaste prijsafspraken die we altijd zo helder en duidelijk mogelijk met u communiceren. Al vanaf de eerste stappen naar uw beursconcept wordt u tijdig geïnformeerd door ons. Daar hoort ook een passende offerte bij zodat u altijd op de hoogte bent van de kosten. Gaat u akkoord dan wordt u, indien wenselijk, het hele project lang op de hoogte gehouden van de voortgang. Wit Design staat garant voor een gehele voorbereiding en begeleiding van het concept tot en met de oplevering.

 Laat je inspireren

Wij weten wat uw bedrijf nodig heeft om te stralen op een beurs of event. Benieuwd wat wij voor uw beursconcept kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Met onze ruimte ervaring en samenwerking met verschillende bedrijven weten wij hoe we uw bedrijf in de spotlights moeten zetten. Als u inspiratie zoekt of een beeld wilt krijgen van onze werkzaamheden kunt u altijd het portfolio raadplegen. Hier treft u de meest recentelijke projecten waar Wit Design het ontwerp van realiseerde of aan meewerkte.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op, we bekijken graag met u de mogelijkheden.

Home » Exhibition » Beursconcept