Exhibition

Uniek exhibition ontwerp

De ontwerpers van Wit Design zijn van huis uit vakbekwame en gretige interieurarchitecten die inmiddels op verschillende beurzen en exposities hun vakmanschap hebben getoond. Oog voor ruimte, details en een mooie afwerking zijn hen dus niet vreemd. Als ruimtelijke denkers projecteren zij hun ideeën eenvoudig op een stand op een tentoonstelling, beurs of expositie. En dat in zowel in Nederland als over de landsgrenzen. Met een professionele benaderingswijze op het gebied van ontwerp en vormgeving van stands op exposities en beurzen, streeft Wit Design elegante designs na. Lees hier meer over onze expertise en kennis.

Voor iedere exhibition een stand

Dankzij jarenlange kennis en een professioneel netwerk met verschillende partners kan Wit Design ieder stand ontwerp voor een exhibition aan. Wit Design is daarin niet alleen een uitvoerder of ontwerper, maar ook een controleur en aanstuurder die verschillende partijen samen laat werken met het beste resultaat voorop. Wij hebben hierdoor een flexibele werkhouding die ervoor zorgt dat voor vrijwel iedere exhibition een passende stand wordt ontworpen. Geheel naar uw wens bekijken we eerst de mogelijkheden en onderzoeken hoe wij uw merk of product het beste naar voren kunnen laten komen.

Wit Design is een belangrijke speler op het gebied van exhibition. Zo kunt u onze verschillende soorten stands tegenkomen op exposities, beurzen of evenementen van diverse kalibers. Zo stonden onze designs al op bouwbeurzen, auto presentaties of exposities en demonstraties van medische apparatuur. Dankzij onze snelle en handige manier van werken, streven wij moderne en strakke designs na die makkelijk te plaatsen zijn. Door die heldere en herkenbare vormen dragen we bij aan een overzichtelijke manier van communiceren en het brengen van een ‘duidelijk verhaal’.

 Moderne designs

Wij werken met de laatste technieken op het gebied van communicatie en het overbrengen van beeld en geluid. U kunt hierbij denken aan interactieve (led-)schermen, sfeerverlichting en tv-schermen op de expositie of tentoonstelling. Deze schermen kunnen bijvoorbeeld filmpjes vertonen over uw product of dienst. Ook verlichting kan bijdragen aan de het beeld en de uitstraling van uw merk en de interactie tussen de bezoeker en uw product vergroten. En dat is belangrijk. Want u wilt natuurlijk dat uw stand opvalt in de menigte en tussen de andere stands.

 Onze ontwerpers helpen u graag

Schroom dan niet en neem direct contact met Wit Design op. Ook op het gebied van advies zijn wij graag uw helpende hand. Bekijk bovendien onze website voor alle verschillende aanbiedingen en ons portfolio met ons werk op exposities in binnen- en buitenland. Want gezien en opgemerkt worden op een expositie, tentoonstelling of beurs: daar draait het om. Contact opnemen gaat eenvoudig via de contactpagina of door te bellen naar +31 (0) 76 303 28 20

Interesse?

Neem gerust contact met ons op, we bekijken graag met u de mogelijkheden.

Home » Exhibition