Experience Concept

In de huidige tijd volstaat het voor een merk vaak niet langer om slechts reclame te maken op de gangbare kanalen. Nee, de potentiële klant of gebruiker moet rechtstreeks bij het product of dienst worden betrokken. Een Experience Concept kan daarbij helpen. Met de juiste ingrediënten kan een Experience Concept er dan ook voor zorgen dat bezoekers of klanten op een unieke manier bij het merk worden betrokken. Bedoeling van een Experience Concept is dat het blijft hangen bij uw bezoekers en op die manier de fijne of bijzonder ervaring (Experience) linken aan uw product of dienst. Hoe dat in zijn werk gaat en hoe Wit Design u hierbij kan helpen leest u hieronder.

De toegevoegde waarde van een Experience Concept

Wanneer u als bedrijf op een beurs of braderie vertegenwoordigd bent zijn overtuiging en ervaring de belangrijkste ingrediënten om bezoekers of klanten aan te trekken. Een goed Experience Concept bestaat dan ook uit een totaalbeleving. Denk daarbij aan diverse inrichtingen in de vorm van indrukwekkende beursstands, bezoekerscentra, salesrooms of ander soort winkelruimtes. Tijdens een Experience Concept worden alle zintuigen geprikkeld. Dit kan door middel van allerlei displays, tests of het overbrengen van informatie of reclame door middel van audio of video. Bezoekers moeten een ervaring meekrijgen van het product, merk of dienst die blijft hangen. Experience Concepts worden bovendien passend en op maat gemaakt.

Voor u op maat gemaakt

Een Experience Concept wordt doorgaans op maat gemaakt. Afhankelijk van de ruimte die u wil gebruiken. Bij Wit Design weten we dat een goed Experience Concept op zichzelf moet staan, maar wel binnen de heldere kaders en de afmetingen van uw beursstand of bedrijfsruimte. Wit Design zorgt dan ook voor de optimale invulling waarbij we de goede balans zoeken tussen de beleving en de ruimte waarin u uw product, dienst of merk kunt presenteren. Wit Design is een leverancier van diverse unieke Experience Concepts die precies op maat zijn.

Neem vandaag nog contact op

Wit Design weet met de juiste middelen de juiste toon bij uw potentiële klanten te raken. Vaak is een uniek Experience Concept een mix van de juiste ingrediënten. Wit Design weet waar die ingrediënten te halen zijn en hoe zij omgevormd worden tot een gunstig eindresultaat. Mocht u interesse hebben of alvast een voorproefje van ons werk willen, dan kunt u altijd ons portfolio op de website raadplegen. Wit Design staat voor jaren ervaring in de uitwerking van stands, displays en aantrekkelijke inrichtingen waarbij een goede merkbeleving of ‘Experience’ centraal staat. Neem vandaag nog contact op en vraag wat de mogelijkheden zijn. Wij staan graag voor u klaar en luisteren naar uw wensen. Een goed contact is daarbij vanzelfsprekend en u wordt altijd tijdig op de hoogte gehouden van de voortgang van het project.
Home » Events » Experience concept