Events

Val op tijdens ieder event

Niet alleen op beurzen of tentoonstellingen, maar ook op diverse evenementen of events kunt u stands van Wit Design tegenkomen. Belangrijk is dat uw evenement opvalt en vooral een blijvende herinnering schept in de gedachtes van de bezoeker. Hoe dat wordt bereikt? Wit Design heeft door jarenlange kennis en kunde op het gebied van stand ontwerp voor beurzen, showrooms en evenementen een brede reputatie opgebouwd. Hierdoor werken wij samen met allerlei partners die met onze ontwerpen aan de slag gaan, zoals de verlichting of interactieve panelen. Lees verder wat wij uw evenement kunnen bieden en hoe wij uw bedrijf in de volle spotlights zetten.

 Verschillende events

Zoals gezegd kunt u ons werk tegenkomen op verschillende grote events in binnen- en buitenland. Daarbij kunt u denken aan corporate events, lanceringen van nieuwe producten of diensten en jubilea van bedrijven of personeel. Met een getraind oog voor detail willen wij uw merk tot grotere hoogtes laten rijzen. Met verschillende stands met moderne verlichting, strak uitgewerkte designs stralen wij vooral professionaliteit uit die uw merk en uw bedrijf in een passende plek geven. Wit Design heeft zich inmiddels gespecialiseerd in de branding van uw bedrijf of onderneming. Bij ons treft u geen ‘alleskunners’ maar echte specialisten aan als het gaat om uw bedrijf een hoofdrol te laten spelen op wat voor event dan ook.

 Kom goed voor de dag

Indien uw bedrijf, merk of product centraal staat tijdens het event is dat natuurlijk een perfect visitekaartje. Maar hoe wordt die boodschap overgebracht naar de bezoeker en of klanten? Bij Wit Design werken we met moderne technieken. Zo kunnen wij uw stand of eventruimte met opvallende kleuren belichten en maken we gebruik van ledschermen om uw product te presenteren. Zo werkten we voor het lanceren van een nieuw automodel, een zakelijk diner of een event over startups. Bekijk ons portfolio voor foto’s en sfeerimpressies. Hierbij geldt: niets is te gek en wij zoeken altijd naar de ideale realisatie van uw plannen.

 Creative Engagement Network

Wilt u stralen op uw events en uw potentiële klanten het beste voorschotelen van wat u te bieden heeft? Pak ook dit professioneel aan en neem vandaag nog contact op met Wit Design en laat uw stand ontwerpen door onze professionals. Onze werkwijze bestaat uit een transparantie manier van communiceren waarbij we u altijd op de hoogte houden van de prijsopgaaf. Wit Design is gespecialiseerd in samenwerking dankzij het Creative Engagement Network. Niet alleen tussen u en ons, maar ook tussen ons en onze uitvoerders. Hierdoor zijn de lijntjes kort en blijft er een helder overzicht op de werkzaamheden. Bekijk gerust ons Portfolio voor de verschillende mogelijkheden. Wij staan graag voor u klaar.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op, we bekijken graag met u de mogelijkheden.

Home » Events