DESIGNSTAND

Qi designstand DesignstandVan een goed ontwerpbureau mag u verwachten dat u altijd een goede designstand krijgt. Design is geen doel op zich, maar een middel om uw doelstellingen gerealiseerd te krijgen. Een goed ontworpen stand, ofwel een designstand, is altijd het vervolg op goede uitgangspunten, een concept, een ‘ verhaal’ en / of een visie. Dat daarnaast schoonheid, een mooie of spectaculaire verschijningsvorm onderdeel zijn van het functioneren van uw stand behoeft geen betoog.

Maar schoonheid alleen maakt niet de designstand. In de visie van de WITDESIGN ontwerpers is het juist de combinatie van goede vormgeving en goed functioneren die van een stand een echte stand maken.  De naadloze samenwerking van alle voor beurzen belangrijke aspecten, ook wel ‘live communicatie’ genoemd, dragen bij aan het welslagen van de designstand. Bij een perfecte designstand is over elke toegepaste communicatievorm cq. combinatie daarvan goed nagedacht en ondersteund elk onderdeel de doelstelling van het standontwerp. De perfecte harmonie tussen alle aspecten maken de stand.  Dan kan men spreken van een potentieel geslaagde beursdeelname.

Als dan ook de designstand aanspreekt bij de bezoekersgroep kan de samenwerking echt geslaagd genoemd worden. Neem contact op met WITDESIGN om uw doelstellingen met een designstand te realiseren.

Bekijk ons portfolio

Home » DESIGNSTAND