BRANDING

De WITDESIGNERS noemen zicharchitects for brand performance’. De keuze voor deze slogan geeft aan dat branding een van de belangrijkste aspecten is waarmee WITDESIGN zich onderscheidt.  De standdesigners ontwerpen niet een showroom, winkel of stand maar een unieke branding performance, een authentieke, op de huid van het betreffende label passende presentatie.

 BrandingBranding

Voor branding kunnen veel middelen in combinatie  worden ingezet. Naast ruimtelijke vormgeving kan dat zijn grafische vormgeving, het bedenken en toepassen van interactieve oplossingen, het voorstellen van passende give-aways en/of een uitnodigingstraject passend bij het stand- of winkelconcept. En uiteraard passend bij de eigenschappen welke eerder voor het concept zijn geformuleerd. Niet te vergeten zal ook de juiste ambiance een belangrijke hoeksteen zijn voor het slagen van het concept.

Branding is een tweede natuur geworden voor de WITDESIGN ontwerpers. Graag ontvangen wij u vrijblijvend op ons bureau om de eigenschappen van uw eigen label te vertalen in ruimtelijke aspecten. Contact legt u snel via deze link.

Bekijk ons portfolio

Home » BRANDING